ORTAKÖY İMAM HATİP ORTAOKULU


Vizyon: Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş; temel demokratik değerlerle donanmış; bireysel farklılıkları ne olursa olsun; araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş; Geçmişinden ilham alarak geleceğe ışık tutan,bizi biz yapan değerleri özümsemiş,çağımızın tüm gelişmişliğine ayak uyduran hatta yön veren, yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve devrimleri ışığında; İyi ve başarılı bir yurttaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış, ilgi ve yetenekleri yönünden hayata ve üst öğrenime hazır, kendini ifade edebilen, araştıran, sorgulayan, eleştirel düşünen,milli ve manevi değerlerine bağlı çağdaş bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:30-15:20
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05415019435 04662543006

Belgegeçer - (466) 254 3006

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ortakoyiho.meb.k12.tr

Adres - Ortaköy Köyü Merkez/ARTVİN

Öğretmen :8
Öğrenci :31
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :2017
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Okulumuz nahiye merkezindedir. Taşımalı eğitim uygulaması yapılan okulumuzda öğle yemekleri anlaşmalı şirket tarafından (Öğretmenevi) karşılanmaktadır. Köyümüzde merkeze gitmeden her türlü ihtiyacımızı karşılayacak bakkal-market bulunmaktadır.Ayrıca Sağlık Ocağı ile PTT acenteliği mevcuttur.

Adres - Ortaköy Köyü Merkez/ARTVİN

Ulaşım Köyümüzden il merkezine düzenli olarak servis hizmeti bulunmaktadır. Servisler sabah 7.30-08.30 saatlerinde il merkezine doğru hareket etmektedir. İl merkezinden köye dönüşler ise saat 17.00 olarak gerçekleşmektedir. Okul personelimiz lojmanlarda ikamet etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Köyümüz il merkezine 40 km uzaklıktadır. Ayrıca köyümüze yakın olan Ardanuç ilçesi ile aramızdaki mesafe 25 km´dir.